Пилинг-маска вместо лазерного карбонового пилинга? Звучит заманчиво!

Всесезонная процедура V Carbon всего за 20 минут обновит кожу и заменит программу, обычно включающую в себя несколько процедур: лазерный пилинг, ботулинотерапию, RF-лифтинг, мезотерапию.

V Carbon Lifting состоит из маски и спрея, котрый содержит биомемитический полипепептид, который оказывает мгновенный эффект ботекса, а именно – лифтинг и разглаживание. Помимо этого, исчезают черные точки, уменьшаются поры, кожа выглядит ровной, увлажненной и упругой.

V Carbon System (Италия)* – всесезонная карбоновая пилинг-система не имеющая аналогов! Уникальная альтернатива инъекционным методикам, а также альтернатива аппаратной косметологии, которая не требует реабилитации.

Результат после процедуры:

• Обеспечивает мгновенный эффект омоложения и подтяжку лица уже после первого применения;

• Осветляет пигментные пятна;

• Уменьшает глубину морщин и делает кожу гладкой;

• Сужает расширенные поры;

• Альтернатива инъекционной и аппаратной косметологии.

• Становится ещё заметнее на следующий день.

Процедуры, выполняемые косметологом Викторией Пузинене:

• SMAS 4D HIFU подтяжка лица, коррекция морщин;

• Процедуры, останавливающие выпадение волос;

• Другие.

Приём ведётся в оборудованном косметологическом кабинете в клинике «Sedulinos sveikatos centras» (ул. Тарибу, 6), в салоне «Visagino grožio kūrėjų studija», а также в Утяне по адресу ул. Купищкё, 51 салон «Esteem».

За дополнительной информацией и для записи на бесплатную консультацию звонить по тел. 8 612 61703 (Виктория) или 8 657 54821 (Лариса).

 

 

V CARBON dviejų žingsnių odos šveitimo procedūra su aktyviąja juodąja anglimi!

V CARBON ANTI – AGE neinvazinė procedūra su aktyviąja juodąja anglimi, tiesiai iš gamtos, dviejų žingsnių pilingo programa – valo, regeneruoja ir stangrina odą.

Italų gamintojo PROMOITALIA inovatyvi terapija, su 2 unikaliais profesionaliais produktais:

  • elegantiška juoda kaukė, kurios sudėtyje esanti aktyvuota anglis pasižymi unikaliu gebėjimu detoksikuoti ir valyti. Juodojo imbiero ir saldymedžio ekstraktai taip pat detoksikuoja ir veikia kaip antioksidantai. Trys rūgštys (ferulo, migdolų ir pieno) eksfolijuoja, skaistina odą, sutraukia išsiplėtusias poras, skatina odos atsinaujinimo procesą.
  • speciali priemonė – purškalas su biomimetiniu (atpalaiduojančiu mimikos raumenis) heksapeptidu, reguliuoja kaukės veikimo gylį bei suteikia liftingo efektą.

 

V – CARBON, odos šveitimo procedūros eiga?

  • įvertinama odos būklė;
  • oda nuvaloma ir nusausinama;
  • tepama V CARBON kaukė;
  • purškiamas V CARBON purškalas, priemonė įmasažuojama ir nuplaunama;
  • dar kartą užpurškiamas V CARBON purškalas, priemonė įmasažuojama,kol susigeria.
  • Unikali V CARBON priemonės sudėtis, efektyviai apjungta aktyvintos anglies ir rūgščių mišinio koncentracija, greitai ir veiksmingai skatina aktyvesnę odos ląstelių apykaitą ir užtikrina detoksikuojantį poveikį.

 

Koks V CARBON procedūros poveikis?

  • giliai valo ir detoksikuoja odą;
  • mažina raukšlių gylį;
  • mažina odos spalvos bei reljefo nelygumus (taip pat – ir postaknės randus);
  • sutraukia išsiplėtusias poras;
  • drėkina ir suteikia odai skaistumo;
  • stangrina, didina elastingumą, gerina odos tekstūrą;
  • stimuliuoja odos regeneraciją.

 

Kokios aktyviosios medžiagos yra V CARBON profesionalioje kaukėje?

Rūgštys

Glikolio, pieno ir migdolų rūgščių, geriau žinomų kaip alfa hidroksirūgštys (AHA), derinys kartu su feruline bei askorbo rūgštimis, dažniausiai įtraukiamas į odos priežiūros produktų sudėtis ir teikia ypatingą naudą tiek veido, tiek kūno odai, ypač kai šios rūgštys naudojamos tinkamų koncentracijų.

Medžio anglies milteliai

Sausa karbonatinė medžiaga, išgauta kaitinant organines substancijas. Porėta medžio anglies miltelių struktūra suteikia jiems ypatingą gebėjimą absorbuoti mineralus, toksinus, nešvarumus ir kitas odai žalingas medžiagas, be to, valo ir detoksikuoja odą. Medžio anglies milteliai turi švelnų švarinamąjį poveikį, valo poras ir pašalina negyvas ląsteles, skatina ląstelių apykaitą, gerina odos išvaizdą ir didina skaistumą. Jie tinkami visų tipų odai ir ypač rekomenduojami dėl gebėjimo absorbuoti perteklinius odos riebalus bei didinti odos švarą. Ši universali medžiaga yra saugi naudoti ir nėra ribojama atsižvelgiant į kosmetikos naudojimo reikalavimus.

Hidroksietilceliuliozė

Hidroksietilceliuliozė išgaunama reaguojant etileno oksidui ir alkaliceliuliozei. Tai iš celiuliozės išgaunamas polimeras, naudojamas kosmetikos ir asmeninės higienos priemonėse kaip tirštiklis. Medžiaga laikoma saugia ir gerai toleruojama visų tipų odai.

Glicerolis

Glicerolis – tai tirštas želatininis skystis, odoje atkuriantis esančio vandens lygio pusiausvyrą ir padeda intensyviau įsisavinti drėgmę.

Tikrųjų imbierų šaknų ekstraktas

Tikrasis imbieras (Zingiber officinale) – tai žolinis augalas, priskiriamas imbierinių (Zingiberaceae) šeimai ir kildinamas iš Tolimųjų Rytų. Tikrųjų imbierų šaknų ekstraktas, išgaunamas iš augalo šaknų ir naudojamas kosmetikos priemonėse, kovoja su laisvaisiais radikalais, tiekia epidermio ląstelėms deguonį ir taip jas atgaivina, be to, naudingas esant bet kokiai odos uždegimo būklei. Iš esmės jis laikomas antiseptine, antivirusine ir uždegimą malšinančia medžiaga, taip pat skatina kraujotaką ir turi antioksidacinį poveikį.

Saldymedžio šaknų ekstraktas

Paprastai saldymedžiai (Glycyrrhiza Glabra) kaip uždegimą malšinanti ir antioksidacinė priemonė naudojami dėl to, kad jų šaknų ekstrakte yra molekulės likochalkono, kuris padeda kontroliuoti riebalų gamybą ir nuraminti į aknę linkusią odą. Derinant kartu su kitais augaliniais aliejais ir alfa hidroksirūgštimis, kaip yra kaukės „V Carbon Film“ sudėtyje, juos galima naudoti tamsioms bei senatvinėms dėmėms mažinti, taip pat odai šviesinti. Jie laikomi saugūs naudoti vietiškai net esant jautriai odai.

Propilenglikolis

Propilenglikolis – tai sintetinis organinis junginys, chemiškai klasifikuojamas kaip diolis, maišomas su įvairiais tirpikliais, įskaitant vandenį, acetoną ir chloroformą. Tai tirštas bespalvis skystis, turintis lengvai drėkinamąjį poveikį ir padedantis veikliosioms medžiagoms įsigerti į odą. Kaukės „V Carbon Film“ sudėtyje jis naudojamas kaip klampumą mažinanti medžiaga ir tirpiklis.

Natrio dehidroacetatas

Natrio dehidroacetatas yra dehidroacetatinės rūgšties natrio druska – fungicidas ir baktericidas. Jis puikiai tirpsta vandenyje, o dedamas į kosmetiką funkcionuoja kaip konservantas, prailginantis priemonių galiojimo laiką ir neleidžiantis joms užsiteršti mikrobais. Ši medžiaga yra veiksmingas antimikrobinis komponentas, net mažomis koncentracijomis (kaip yra kaukės „V Carbon Film“ atveju) apsaugantis nuo bakterijų ir grybelių. Jos gebėjimas naikinti mikroorganizmus neleidžia kosmetikos ir asmeninės higienos produktams sugesti.

Fenoksietanolis

Kaip ir natrio dehidroacetatas, fenoksietanolis taip pat yra konservantas ir (arba) antibakterinė medžiaga, dažnai įtraukiama tiek į nenuplaunamų, tiek nuplaunamų kosmetikos ir asmeninės higienos priemonių sudėtis, kad būtų išsaugomas jų veiksmingumas ar jos nesugestų, taip pat, kad nesidaugintų grybeliai, bakterijos ir mielės, galinčios sugadinti produktus.

Etilheksilglicerolis

Etilheksilglicerolis – natūralus konservantas, išgaunamas iš augalinio glicerolio. Etilheksilglicerolis veikia kaip konservantas, konservuojamojo poveikio stipriklis, paviršinio aktyvumo, dezodoruojančioji ir odą minkštinanti medžiaga. Kaip konservantas etilheksilglicerolis mažina paviršinį mikroorganizmų ląstelių sienelių įtempį ir skatina greitą jų suirimą. Be to, etilheksilglicerolis gali sustiprinti kitų sudėtyje esančių konservantų, pavyzdžiui, fenoksietanolio, poveikį. Etilheksilglicerolis taip pat funkcionuoja kaip paviršinio aktyvumo medžiaga. Tokios medžiagos sumažina paviršinį dviejų medžiagų, pavyzdžiui, dviejų skysčių arba skysčio ir kieto komponento, įtempį. Naudojamos odos priežiūros produktuose paviršinio aktyvumo medžiagos nuriebalina ir emulguoja aliejus bei riebalus, sulaiko nešvarumus ir suteikia galimybę juos pašalinti.